Frances Jansen

Met veel enthousiasme opgedane kennis overdragen aan gemotiveerde mensen daar hou ik van!

Enthousiast, gedreven, resultaatgericht, zelfstandige teamplayer

Ervaring

Na 11,5 jaar te hebben gewerkt op de afdeling burgerzaken van gemeente De Ronde Venen heb ik de overstap gemaakt naar PinkRoccade Local Government (PRLG) om daar te gaan werken als consultant. Als consultant bij PRLG heb ik veel verschillende dingen mogen doen, o.a. heb ik detacheringsopdrachten uitgevoerd bij diverse gemeenten, heb ik opleiding gegeven aan mensen die zich wilde ontwikkelen tot BRP specialist, maar heb ik ook gefunctioneerd als relatiebeheerder voor de burgerzaken klanten. Na een korte overstap naar de Künhe groep, waar ik als productmanager BRP modules heb gewerkt, ben in 2015 uiteindelijk begonnen als zelfstandige en daarbij heb ik de afgelopen jaren bij diverse gemeenten gewerkt als BRP specialist, burgerzaken specialist of projectleider BRP.

Persoonlijkheid

Ik ben een enthousiaste persoonlijkheid met passie voor het burgerzaken vak. Ik vind het heel erg leuk om mijn opgedane kennis over de Basisregistratie Personen (BRP) en de burgerlijke stand over te dragen aan gemotiveerde mensen. Ik pas mij makkelijk aan binnen een team makkelijk en probeer samen met de medewerkers op die manier de kwaliteit van de BRP naar een hoger niveau te tillen.

graduation-cap

Opleiding

Voor de uitvoering van mijn werkzaamheden heb ik de diploma’s AABZ en BABZ behaald en daarnaast heb ik in de afgelopen jaren diverse cursussen gedaan, zoals BRP specialist in de praktijk, maar ook cursussen op het gebied van Internationaal Privaat Recht (IPR) en actualiteitencollege’s. Door het jaarlijks blijven volgen van cursussen en workshops hou ik mijn kennis ook actueel.


star

Ambitie

Ik haal mijn ambitie uit het met veel enthousiasme delen van mijn in de afgelopen jaren opgedane kennis. Ik duik graag in complexe casussen met betrekking tot de BRP en de burgerlijke stand waarbij ik samen met de medewerkers zoek naar de oplossing. Op deze manier wordt kennis ook geborgd  binnen een organisatie en krijgen medewerkers meer zekerheid en handvatten om zelf op zoek te gaan naar oplossingen voor complexe zaken.

In de afgelopen jaren heb ik Frances leren kennen als een zeer betrokken collega. 
Iemand die pro-actief (mee)denkt met zowel haar collega's als de gemeente en ze denkt hierbij verder dan alleen haar eigen domein (GBA). 
Hierbij stelt ze het belang van de klant altijd voorop.
Door haar pro-actieve denk- en werkwijze en kennis van zaken is ze in staat om de diversiteit van de processen binnen de gemeente te overzien en deze overzichtelijk en helder samen te pakken en vervolgens over te brengen. 
Ze neemt initiatieven om de producten en dienstverlening van PRLG naar een hoger niveau te tillen.

PinkRoccade local governement, Jef de Klerk, senior consultant

Copyright 2018 Lievendaal VOF