REMIE VAN OOSTERHOUT

In complexe projecten samen resultaten behalen, daar hou ik van!

Teamplayer, betrouwbaar, winnaarsmentaliteit, stoer maar met een klein hartje, gedreven, resultaatgericht, creatief, humor.

Ervaring

Na mijn overstap vanuit BMC (Bestuur en Management Consultancy) naar PRLG (PinkRoccade Local Government) als business-consultant kwam ik al snel in een leidinggevende rol terecht. In mijn rol als fieldmanager detachering was ik verantwoordelijk voor het opleiden en inwerken van nieuwe medewerkers, acquisitie, productontwikkeling en natuurlijk HR-aangelegenheden. Hierna ben ik gestart als zelfstandige en vandaaruit heb ik voor weer een groot aantal gemeenten opdrachten uitgevoerd op het brede sociaal domein.


Voordat ik bij PRLG ben gaan werken heb ik 6 jaar als adviseur voor BMC gewerkt. Bij diverse gemeenten en op een groot aantal projecten ben ik ingezet als projectleider of adviseur op de terreinen (O)GGZ, vrouwenopvang, dak- en thuislozenzorg, verslavingszorg en huisvesting van deze doelgroepen, en voor het beleid op het brede terrein van de WMO (Wet Maatschappelijke opvang).

Persoonlijkheid

Ik ben een uitgesproken teamspeler die het best tot zijn recht komt in complexe projecten. Samen op een eigen manier een resultaat behalen is een van mijn drijfveren. Het zoeken naar innovatieve, creatieve en praktische oplossingsrichtingen is een uitdaging en daarmee dring ik meestal snel door naar de kern van vraagstukken. Nieuwe materie maak ik me snel eigen. Mijn werkstijl is analytisch zonder de nuance uit het oog te verliezen of een waardeoordeel te vellen.


Ik ben een echte teamspeler die af en toe een individuele actie kan maken, betrouwbaar is, stoer maar met een klein hartje en een winnaarsmentaliteit, iemand die tot het uiterste gaat om het gewenste resultaat te realiseren.

graduation-cap

Opleiding

Al mijn opleidingen zijn op het vlak van Sociale dienstverlening en Maatschappelijk werk geweest.


star

Ambitie

Ik haal mijn motivatie uit het realiseren van mijn taakstelling. Ik kom het best tot mijn recht in een omgeving waarin ik kan en moet samenwerken met collega’s maar ook met andere instellingen, er een duidelijk target is dat gehaald moet worden en waarin er uitstekende organisatorische vaardigheden van me gevraagd worden.

Gedegen inhoud en humor. Dat is een hele goede combinatie voor een adviseur. Remie heeft die combinatie. Ik werk al jaren samen met Remie en ben zeer tevreden over zijn kwaliteiten en inzet. Ik beveel hem van harte aan

Flexkwaliteit, Dennis Pouwels, Directeur

Ik ga hier niet omheen praten. Remie is één van mijn beste managers geweest zoniet de beste ik heb gehad.

1. Is daadkrachtig
2. Stuurt op resultaat
3. Weet altijd het menselijke met het zakelijke goed te combineren
4. Komt zijn afspraken na
5. Altijd open en eerlijk in de communicatie
6. Wist mij altijd op de juiste manier te motiveren

Jammer dat ik hem nu moet missen!

PinkRoccade local governement, Richard Cabrera, Senior Consultant

Copyright 2018 Lievendaal VOF